Визначення груп ризику розвитку серцево-судинних захворювань у працездатного населення міста Києва за допомогою програмної системи - Kurulenko, A.V. (Терапевтика / ім. проф. Бережницького М.М., 2022)
Робота отримала І місце на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт членів Малої академії наук України 2021-2022 навчального року в секції «Медицина» відділення хімії та біології з подальшою участю в міжнародних конкурсах.