Паранеопластична еозинофілія як прояв периферичної Т-к літинної лімфоми. Клінічний випадок - Skibytskyi, E.E.; Rodionova, I.O. (Терапевтика / ім. проф. Бережницького М.М., 2024)
Паранеопластична еозинофілія (ПЕ) є рідкісним явищем, що трапляється при різних солідних пухлинах, пухлинах із В-лімфоцитів, особливо при лімфомі Ходжкіна. Ми представляємо клінічний випадок ПЕ в пацієнта 82 років із периферичною Т-клітинною лімфомою, не класифікованою іншим чином, обговорюємо особливості діагностики цієї патології та важливість імуногенетичних методів дослідження для диференціювання її від клональної еозинофілії.