Клінічне застосування амброксолу. Огляд іноземної літератури - Suprun, E.V. (Терапевтика / ім. проф. Бережницького М.М., 2025)
У статті наведено аналіз використання інгаляційного та перорального амброксолу в лікуванні захворювань респіраторного тракту в дітей і дорослих. На прикладі численних досліджень показано ефективність амброксолу, його безпеку та унікальність дії. У статті розглядаються багатогранні фармакологічні властивості амброксолу, а також його потенціал як універсального терапевтичного засобу, що може бути використаний лікарями різних спеціальностей.