ЗІ СЛАВНИМ ЮВІЛЕЄМ, ШАНОВНИЙ ПАНЕ ШЕФ-РЕДАКТОРЕ! - Редакція, Колектив (Терапевтика / ім. проф. Бережницького М.М., 2025)
Дружний колектив редакції часопису «ТЕРАПЕВТИКА / імені професора Бережницького М.М.» має особливу приємність привітати із славним ювілеєм Олександра Павловича Власа — фундатора флагмана українського медичного книговидання ТОВ Видавничий дім «Медкнига».