ПРИКАРПАТСЬКА ТЕРАПЕВТИЧНА ШКОЛА: СТАНОВЛЕННЯ, РОЗВИТОК ТА ВАЖЛИВА РОЛЬ У ФОРМУВАННІ КЛІНІЧНОГО МИСЛЕННЯ Й ПРАКТИЧНОГО ДОСВІДУ ДЛЯ МОЛОДОГО ПОКОЛІННЯ - Yatsyshyn, R.I.; Vakaliuk, I.P.; Чернюк, Н.В.; Gerych, P.R. (Терапевтика / ім. проф. Бережницького М.М., 2025)
У статті висвітлено особливості становлення, розвитку та важливу роль Прикарпатської терапевтичної школи, її засновників і промінентних представників у формуванні клінічного мислення, практичного досвіду для молодого покоління науковців та клініцистів з урахуванням персоніфікованого напрямку медицини.