До 180-річчя Національного медичного університету імені О.О. Богомольця: засновник Київської школи внутрішньої медицини Федір Степанович Цицурін - DzemanM.І. (Терапевтика / ім. проф. Бережницького М.М., 2021)
У роботі подано дані щодо постаті Цицуріна Федора Степановича — першого професора-терапевта медичного факультету Імператорського Університету святого Володимира в Києві. Федір Степанович був засновником першої кафедри терапії, заклав традиції викладання внутрішньої медицини в університеті, а відповідно і наріжний камінь у фундамент Київської школи терапевтів.