УРАЖЕННЯ ПЕЧІНКИ В ПАЦІЄНТІВ ІЗ COVID‑19: ПАТОФІЗІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ Й МОЖЛИВОСТІ ЛІКУВАННЯ (ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ) © - Zhyvytsia, D.H. (Терапевтика / ім. проф. Бережницького М.М., 2020)
В оглядовій статті розглянуто використання L-орнітину-L-аспартату в патогенетичній терапії пацієнтів із супутніми захворюваннями печінки та COVID‑19, розвитком гострих змін печінкових показників, порушенням детоксикаційної функції печінки, наявністю латентної або вираженої печінкової енцефалопатії.