Найщиріші вітання зі славним ювілеєм, пане Академіку! Франківщина пишається Вами… - Dzeman, M.I. (Терапевтика / ім. проф. Бережницького М.М., 2021)
У перший весняний день видатний вчений та громадський діяч, президент Світової федерації українських лікарських товариств, професор, доктор медичних наук,академік НАМН і член-кореспондент НАН України, заслужений діяч науки і технікиЛюбомир Антонович Пиріг приймав вітання зі славним ювілеєм.