Корпоративна інформація ТОВ «НВК «Екофарм» - Editorial, Board (Терапевтика / ім. проф. Бережницького М.М., 2021)
Компанія ТОВ «НВК «Екофарм» висловлює свою повагу медичній спільноті і в цей важкий період, зумовлений масовим захворюванням населення країни на COVID-19, звертається з пропозицією покращити надання медичної допомоги хворим із діагнозом: «Підтверджений COVID-19. Захворювання легкого ступеня тяжкості».