Гіпертромбоцитоз у практиці лікаря-терапевта - Rodionova, I.O. (Терапевтика / ім. проф. Бережницького М.М., 2022)
У статті розглядаються питання діагностики та лікування пацієнтів із уперше виявленим тромбоцитозом. На підставі власних клінічних випадків надано рекомендації щодо призначення антиагрегантної терапії з метою профілактики тромботичних ускладнень.