Вчитися на діагностичних помилках… - Seredyuk, N.M. (Терапевтика / ім. проф. Бережницького М.М., 2022)
За матеріалами науково-практичної конференції до 93-річчя від дня народження професора Бережницького Мирослава Миколайовича, Івано-Франківськ, 2022 р.