Народився, щоб робити людям добро! - Aleksandruk, D.P. (Терапевтика / ім. проф. Бережницького М.М., 2022)
У статті наведено інформацію щодо дитинства, навчання в школі, студентських років і професійної діяльності професора Мирослава Миколайовича Бережницького.